KINEZIOLÓGUS-LÉLEKGYÓGYÁSZ

kines gyogyaszEgyre többen érdeklődnek a testi betegségek lelki okai iránt, egyre több ember tisztában van ezekkel az összefüggésekkel. A testi tünethez tartozó lelki okot megoldva, feldolgozva, átértékelve, a szervezetben értelemszerűen beindul az öngyógyító folyamat.

Lelkünk gyógyításának fontossága bármilyen problémával kapcsolatban, nélkülözhetetlen!

Lelkünk jelzései: önértékelési zavarok, nem vagyok elég jó, értéktelen vagyok, döntésképtelenség, önbizalom hiány, zárkózottság, depresszió, tartósan rossz hangulat, viselkedési zavarok, megfelelési kényszer, állandó feszültség, stressz, állandó fáradtság, levertség, alvászavar, rémálmok, kényszeres gondolkodás, félelem érzet, fóbia, szenvedélybetegség, agresszió, dühroham, csalódottság,párkapcsolati és kommunikációs gondoknál, tanulási problémák, dyslexia, és még nagyon sok féle jelzés, ami kezelésre szorul.

Családon belüli konfliktusok megélése, elszenvedése nagyon komoly lelki traumát okozhatnak úgy a szülők, mint a társ részéről: Feldolgozás nélkül életre szóló stressz okozó lehet.

szeretetlenség, elvárás, kényszerített megfelelés, hibáztatás, agresszió, bántalmazás, megcsalás, megalázás, megfélemlítés, molesztálás, dühroham, ...

Iskolában történő konfliktusok, feldolgozása fontos, mert egész életünkre kihathat.

A betegségek jelek arra vonatkozóan, hogy felborult a testi-lelki egyensúly!

Ha valamilyen eseményt nem tudok „megemészteni" feldolgozni, lehetséges, hogy emésztési zavaraim lesznek.

Az önértékelési problémák, okozhatnak szexuális zavarokat, impotenciát, frigiditást.

Az érintkezési zavarok, bárkivel és bármivel kapcsolatban, okozhatnak bőr problémát.

Felhívnám a figyelmet, a daganatos betegek lelki kezelésére, ami nélkülözhetetlen a gyógyulás szempontjából!

Az első kezelésen olyan problémáim jöttek a felszínre, amelyekről azt hittem, hogy fejben már régen rendeztem. Kiderült, hogy ezek az érzelmi traumák, gócok jó mélyen bennem éltek, és negatívan hatottak rám. Feldolgozva úgy érzem, nincs gombóc a torkomban, feszültség a gyomromban, és könnyebb a légzésem.

Péter, Debrecen