Betegségek, tünetek

Poszttraumás stressz szindróma                       Személyiségzavarok
Depresszió                                                             Pszichológiai krízisek
Szklerózis Multiplex                                             Hangulatzavarok
Daganatos betegségek                                       Függéssel járó problémák
Krónikus fáradtság szindróma                           Életvezetési problémák
Ízületi gyulladás                                                  Félelem

és még sorolhatnám, de nem ez a cél, hanem hogy közel kerüljünk a gyógyuláshoz!

A gyógyulás két nagyon hatásos eszköze az önigazolás és a tudás.

Hinni kell a testünk gyógyulási képességében!

Amikor megjelenik egy zavaró testi tünet ,amit szeretnék megszüntetni, az az első lépés, hogy megkérdezem magamtól hogy vajon mitől lehet? Nem biztos hogy rögtön jön a válasz, de megfog érkezni. Azzal hogy tudom, még nincs rendben, mert azt az érzelmi állapotot, amit okoz nekem, fel kell dolgozni. A diagnózist minden estben megelőzi, egy vagy több hirtelen becsapódó, vagy hosszantartó mélyen megérintő, negatív érzés!

Az élet sokszor hoz olyan elviselhetetlen helyzeteket, hogy képesek vagyunk feladni önmagunkat. Nem szabad megengedni ezt az érzést, nem dönthetünk az élet elutasítása mellett. Az élet igenlését, az élni akarás érzését, a mély hajtóerőt, ami miatt élni akarunk, fel kell kutatni.  Ezt nagyon nehéz megtenni, ha olyan bántó, megalázó, ártó környezet vesz körül amibe belebetegedünk. Mindig van választás!. Senki más nem lehet fontosabb, mint én saját magam számára, mert csakis én tudhatom, hogy mit érzek, és mi jó nekem! Az én ragyogó állapotom, kisugárzásom, életkedvem, egészségem, nagyon jó, a családomnak, a környezetemnek.  Most hogy olvasod ezeket a sorokat, arra gondolsz, hogy Neked ez nem fog menni. Igazad van, valóban nem, mert nem megy egyedül, csak segítséggel!

Várlak szeretettel!

„Az egészség, a gazdagság, a szépség és a zsenialitás nem adottságok, hanem az elméd beállítódásából megteremtett dolgok – vagyis az önmagadról alkotott elképzelésed függvényei. Az önmagadról alkotott elképzelés pedig nem más, mint amit igaznak hiszel és tartasz.”  -Neville-