Az én tapasztalatom!

Másfél éve voltam először Zsuzsánál, nem sokkal a születésnapom után. Nem is magamtól, valamilyen belső indíttatásból mentem, hanem a szüleimnek tanácsolták, hogy a nem múló egészségügyi problémán a lélekkötés használ, így mentünk el mindhárman. Kicsit fenntartással kezeltem, már a megnevezés miatt is, de gondoltam, egy próbát megér. Születésnapom után különösen lehangolt és kiábrándult voltam. Nagy események szembesítik az embert az életkörülményeivel, ezt összehasonlítja a társadalom által kialakított ideálissal, és természetesen csak nagyon ritkán egyezik, ami mélyebbre löki az embert.

Úgyhogy fiatal korom ellenére egészen mélyen voltam. Pár perccel azután hogy leültem Zsuzsával szemben, éreztem hogy rám tör a sírás miután elkezdte összegezni hogy milyen állapotban vagyok lelkileg. Nem mondtam neki még jóformán semmit és mégis tudta rólam azt, amit még én magam sem. Mikor hozzá érkeztem egy nagyon szomorú, kiábrándult és magányos pici lány voltam aki nem értette hogy miért nem fejezték ki iránta a szeretetet. Miért kellett megkeményítenie magát, hogy később már mindez ne zavarja, s ettől, távol tartva magát a többségtől hogy a sérülést elkerülje. Zsuzsa segített megérteni hogy szüleim szeretnek és egyáltalán nem az ő hibájuk hogy nem tudták érzelmileg azt adni amire vágytam. Ők is hozták a saját gyerekkorukból és mivel orvosolva nem lett, így más formában, de tovább adták. Persze, nem tudatosan, minden tőlük telhetőt megtettek értem és megadtak nekem, ezt ma már tisztán látom.

Zsuzsa valahogy szinte azonnal megtalálta, ezt a forrását a boldogtalanságomnak és segített orvosolni azt. Végre megkönnyebbült voltam, úgy éreztem világosan látok mindent, előjött úgymond a jobbik énem. Nyitottá váltam a világra, kedves voltam, mosolygós, úgy éreztem megtaláltam önmagam és szerettem magamat. Barátaimat is lenyűgözte a változás. Zsuzsa segített szüleimnek is orvosolni saját problémájukat és rávezetni őket, hogy elengedjenek hogy élhessem a saját életemet. Segített még a szerelmi életemben is, és ez a kettő együtt teljesen más irányba indította el az életemet. Végre elköltöztem otthonról, megtaláltam pont azt a munkát, ami kerestem, és a szerelem ellen sem küzdöttem, már hanem elmerültem benne és hagytam, hogy boldog legyek.

Jó irányt vett az életem, de a  régi alapvető dolgokból és beidegződésekből  még maradtak, amik elő is jöttek később, amin Zsuzsa újra tudott segíteni. Aztán jöttek a nehézségek a szerelmi életben, ami talán a végső folyamat elindítója volt. Az volt az a pont mikor megfogalmazódott bennem tisztán, hogy magamra is kell koncentrálnom, a belső fejlődésemre. Ehhez kértem Zsuzsától újra segítséget. Tanácsokat adott, könyveket javasolt, ami az úton elindított és rengeteget fejlődtem, az utóbbi pár hónapban. Tudom hogy nem a véletlen műve hogy akkor Zsuzsához mentem, mert valami nagyon fontos kezdete volt, amin a végső lökést a barátom adta. Mióta a belsőmre koncentrálok, az igazi belsőmre, az önvalómra, azóta megváltozott bennem szinte minden. Ahogy én belsőleg változtam, nyugodt és kiegyensúlyozott lettem, a környezetem is változott. Érzem hogy valami vonzza az embereket, sugárzónak látnak, minden kollégámmal de még idegenekkel is közvetlen vagyok, kedves és segítőkész és azóta magam körül is ezt látom. Megtapasztaltam, hogy valóban a belsőnk kivetülése a környezetünk. Felismertem, amit Zsuzsa is mondott, hogy tökéletes vagyok, mindannyian azok vagyunk. Nem is lehetünk mások hiszen Isten egy része vagyunk (a lelkünk), ami már önmagában hordozza a tökéletességet. Az elménk, érzéseink és anyaghoz való kötődésünk szakít ki ebből az állapotból, az egységből, amihez való visszatérést mindenki folyamatosan tudatalatt keresi. Amint felismerjük ezt, rájövünk, hogy minden, ami történik velünk azt szolgálja, hogy el tudjuk hagyni az anyaghoz való kötődést, a lelki irányba fordítson és végső soron átélhessük az egység érzését és visszatérhessünk a forráshoz. Levetve minden vágyat és érzést. Hogyha ezt belátjuk, akkor megértjük, hogy az életünket felsőbb erő irányítja és mindent úgy rendez, minden eseményt hogy ehhez az állapothoz  közelebb vigyen, hiszen véletlenek nincsenek. És ha elérünk erre a pontra és hagyjuk, hogy az életünk kibontakozzon úgy, ahogy kell, nem küzdünk az irányításért, akkor megtapasztalhatjuk, hogy mint egy csodálatos 3D kirakós darabkái, minden magától kezd a helyére rendeződni. Tudatosan el kell engednünk a küzdelmet és ellenállást, és elképesztő belső nyugalommal és bizonyossággal kell hagynunk, hogy az életünk csodálatosan, bontakozzon ki előttünk tudva hogy akármi lesz az a mi javunkat szolgálja hogy aztán mi is szolgálhassunk és segíthessünk másokat.

Mindenkinek ajánlom, hogy megtapasztalja ezt a csodálatos változást!  Emma. 2017. Április