H.Judit

Kedves Zsuzsa!

Szeretném egy pár mondatban megköszönni neked azt hogy meg ismerhettelek.

Mielőtt eljutottam hozzád már sokat hallottam a kineziológiaról, olvastam is róla, de valahogy mindig tovább léptem. Egyszer mesélt rólad  egy kedves ismerősöm  és amikor felhívtalak tudtam, hogy rád vártam eddig.   Nem tudom  leírni hogy  milyen Hàlàval tartozom Neked. 

Amikor én,az erős nő aki úgy érezi  hogy mindenre képes, nincs akadály és nincs lehetetlen közben összeomlik  körülöttem minden. Én ezt hittem, míg meg nem ismertelek téged és megtanítottàl  látni a valóságot.

Megkerested az elveszett gyermeket bennem aki csak ment és küzdött, és egyszer csak elveszett a nagy világban. 

Azon kívül hogy megtanítottàl jól látni és megtanítottàl pozitívan gondolkodni. Ugyanis én azt hittem, hogy a pozitív gondolkodás az, ahogyan én csinálom, de 42 évesen úgy ültem a csillogó mosolyod előtt, mint egy kisgyerek és nem akartam elhinni hogy ez tényleg így működik. Most már tudom, mert olyan szerettel  magyaràztad el, hogy a tudás és a boldogság  àtjárta  minden porcikàmat.

Nagyon  padlón voltam amikor először találkoztunk, de azóta nem telik el úgy nap hogy ne gondolnék  rád,  és lennék Végtelenül Hálás mind azért amit kaptam Tőled .Ebben a rohanó stresszes világban elég  az a pár mondat, ami  mindennap megerősít és már másképpen látok mindent. 

Ami nagyon megfogott  az  az volt, hogy  megkérdeztem  a  találkozàsunk  után, hogy  mostantól  mit  hogy  csináljak?  és Te azt válaszoltad, hogy  semmit  ne tegyek  másképp, és  tényleg  a változás mégis megtörtént. 

 

De ami a leges-leges legfontosabb, hogy ezt a csodálatos  gyógyulást, a  mi családunkban kétszer csináltad meg, mert a 13 éves kamasz lányom is Neked  köszönheti hogy behúzta a kézi féket :-)

Kívánom hogy  nagyon sok ember jusson el hozzád ,, aki természetesen felismeri hogy segítség  kell és nem  szégyelli  bevallani magának, hogy baj van.'' Élje meg azt a csodát és  tudàst  amit mi kaptunk Tőled

Zsuzsikàm

Nagyon Hálásak Vagyunk neked!

Köszönjük :-)

H.Judit